Speenvarken aan het spit

Een keer iets speciaals voor uw bedrijfsfeest, barbecue of een andere gelegenheid. Dit is een unieke gelegenheid om uw gasten een keer te verrassen. Een speenvarken is van te voren gepekeld en gegaard en is geheel ontbeend. Voor het aansnijden van dit varken is dus geen vakmanschap vereist. Wij hebben een speciale barbecue waar dit speenvarken op afgebakken wordt. Het vlees blijft heerlijk mals en de korst wordt lekker knapperig. Na 3 uur garen kan het speenvarken worden aangesneden.

Henk Versteeg Uw Slager

Damplein 9
3319HC Dordrecht
078 - 6160213

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 17:30
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit